fbpx
     

Vizija

Založba Ocean je v slovenskem prostoru prepoznavna kot založba kakovostnih knjig, ki v osredje postavljajo pomembna življenjska vprašanja. Ponuja pester in raznolik knjižni program s poudarkom na kakovostnih slikanicah za otroke in romanih za najstnike, ki jih radi berejo tudi odrasli.
Vse knjige založbe Ocean so narejene po najvišjih uredniških, jezikovnih in oblikovnih standardih, k čemur bomo težili tudi v prihodnje. Navdušenje nad njimi nam s pozitivnimi odzivi redno sporočajo tudi bralci in naši kupci (otroci, starši, vrtci, šole in splošne knjižnice, pa tudi strokovnjaki za mladinsko književnost in novinarji). Številne knjige Založbe Ocean se ponašajo tudi z domačimi in mednarodnimi nagradami za kakovostne knjige.
V založbi Ocean se zavedamo pomena izobraževanja in vsestranske razgledanosti od malih nog do pozne starosti. Ker vemo, da branje knjig dokazano škoduje človeški neumnosti in koristi razvoju možganov, povečuje empatijo, koncentracijo, besedni zaklad, odpravlja slabo razpoloženje in še in še, se kljub majhnosti slovenskega jezikovnega trga trudimo izdajati dobre knjige za širok krog bralcev. Veseli smo, da opazite naše predano delo in z nakupom knjig omogočate, da bodo knjige v slovenščini izhajale tudi v prihodnje.

 

 

vrecke