fbpx

info@ocean-si.com 040 911 411

     

Izpolnite obrazec, vpišite varnostno kodo in kliknite POŠLJI.

Poštnina je za kupca brezplačna.

Založba Ocean vam ob nakupu podari še bon za 2 € popusta za naslednjič.

Če izberete plačilo po predračunu, se izognete proviziji Pošte Slovenije (ta vam namreč zaračuna najmanj 1,05 €, če plačate po povzetju).

Podatki, označeni z *, so obvezni.

Ime in priimek: *
Ulica in hišna št.: *
Poštna številka: *
Mesto: *
E-mail: *
Telefon:
E-naslov starša ali skrbnika (obvezno pri mlajših od 16 let):
Izberite željeni artikel:
Če želite več izvodov katerega artikla, vpišite željeno število izvodov:
Vpišite kodo za popust ali številko in datum darilnega bona:
Naročeno želim plačati: *
Obvestilo o knjigah: *

Enkrat mesečno želim na navedeni e-naslov prejemati prednaročniške popuste za nove knjige ter obvestila o drugih ugodnostih ali dogodkih in knjigah Založbe Ocean, d.o.o.Od prejemanja teh e-novic se lahko kadarkoli odjavim, ne da bi to zame imelo kakršnekoli negativne posledice, in sicer s klikom na gumb ODJAVA, ki je na dnu vsake prejete e-novice.

Z naročilom potrjujem, da se v celoti strinjam s pogoji poslovanja spletne knjigarne www.ocean-si.com, ki vključujejo tudi izjavo o varstvu osebnih podatkov. Ti pogoji so predstavljeni tukaj.

Vpiši varnostno geslo:

Pri pošiljanju knjig, naročenih v spletni knjigarni podjetja Založba Ocean, d.o.o., strošek poštnine v celoti krije podjetje Založba Ocean, d.o.o. Neodvisno od podjetja Založba Ocean, d.o.o., kupcu ob dostavi v primeru plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo v znesku 1,05 EUR (v primeru plačila po predračunu se kupec tej proviziji izogne).
Če imate pri izpolnjevanju obrazca za naročilo težave, lahko naročilo pošljete tudi po e-pošti info@ocean-si.com (napišite, kaj naročate, na kateri naslov vam pošljemo in ali želite plačati po predračunu ali po povzetju).